Am amplasat Cotroceni Residence în, probabil, cea mai efervescentă dar şi civilizată zonă a Capitalei. Vorbim despre unul dintre cele mai vechi şi râvnite cartiere rezidenţiale din Bucureşti, cartierul Cotroceni. Dar nu asta reprezintă marele avantaj al condominiului nostru, ci mai cu seamă ceea ce se află în apropierea imediată.

În primul rând, la doi paşi se află Parcul Universităţii Politehnice, una dintre cele mai vaste suprafeţi verzi din Bucureşti. Aici veţi găsi terenuri de fotbal, de baschet sau tenis de masă, suprafeţe cu aparate de gimnastică, totul în aer liber şi complet gratis.Dacă apreciaţi atmosfera teraselor sau a localurilor pentru studenţi, puteţi alege complexul din Grozăveşti, la cinci minute distanţă, unde nimeni nu doarme niciodată, fie că asta se întâmplă pe ritmuri de rock, fie că e vorba despre nişte jazz de calitate.

Apreciaţi transportul în comun, mai ales metroul pentru că vă duce ca vântul oriunde în acest oraş saturat de automobile? Foarte bine, aveţi staţia de metrou Politehnica la mai puţin de trei minute de Cotroceni Residence, dar şi staţii de autobuze, toate la îndemână.
Vă plac plimbările romantice? Ce spuneţi de o vizită, spre seară, prin Grădina Botanică ? Sunteţi la cinci minute de un loc pe care mulţi bucureşteni nu l-au vizitat vreodată. Un miracol la câţiva zeci de metri de dumneavoastră.

Soţia dvs iubeşte mallurile şi şedinţele prelungite de shopping ? Nici o problemă, pe o rază de maximum doi kilometri găsiţi atât vestitul AFI Mall Cotroceni, cât şi alte mari galerii comerciale precum Carrefour, LIDL sau Cora.

Aveţi chef de o ieşire cu băieţii la o bere ? Fie, alegeţi Centru Vechi, nu faceţi mai mult de 7 minute până la cele mai bine garnisite cluburi bucureştene.

Sunteţi împătimit de trasul de fiare, iar ea de fitness şi aerobică sau pilates? S-a făcut. Încercaţi IDM, loc unde sportul este pus mai presus decât orice. În plus aici puteţi găsi şi mese de billiard, popice, bowling, darts şi o parcare generoasă. Şi până aici tot maximum şapte minute vă costă drumul…
Cele de mai sus fac din Cotroceni Residence un imobil care vă oferă, ca locaţie, cea mai mare varietate de oportunităţi de petrecere a timpului liber, pentru dv sau copiii dv, centre comerciale ultra moderne, acces la transportul public, restaurante, spaţii verzi, totul la câteva minute distanţă de căminul familial.

Credeţi – ne, Cotroceni Residence este o ofertă unică în Capitala zilelor noastre!