S+P+10E- Iuliu Maniu -Contruction in Progress Cotroceni Residence este un concept rezidential, destinat celor mai exigente gusturi, acelor clienti care stiu exact ce isi doresc sa cumpere.
Dezvoltatorul proiectului Residence Cotroceni, de altfel cu o vasta experienta in domeniul imobiliar (in ultimii ani a dezvoltat proiecte rezidentiale in sectorul 6 ce au fost in intregime vandute) a luat in calcul toate aspectele ce tin de cele mai noi tendinte in ceea ce priveste alegerile clientilor: apartamente foarte bine proiectate, cu zone de zi si de noapte bine delimitate, suprafete regandite astfel incat sa fie suficiente oricarui tip de familie (s-a dorit maximizarea spatiilor astfel incat sa fie cat mai putine pierderi in zonele comune) si nu in ultimul rand, finisaje de cea mai inalta calitate, incepand de la materialele folosite pentru finalizarea blocului pana la obiectele sanitare sau cele decorative pentru a oferi clientilor nostri confortul dorit.

Imobilul se află situat în apropierea Gradini Botanice, Centrului ComercialAfi Palace Cotroceni și a stației de metrou Politehnica. Pe o raza de cca. 1 km se afla numeroase puncte de interes precum , Centrul Comercial Carrefour, Hypermarket-ul Cora,LIDL